Bo Bedre Erhverv – en virksomhed til virksomheder

Motiverede medarbejdere med højt humør giver plus på bundlinjen!

Hos Bo Bedre Erhverv arbejder vi sammen som et team, hvor alle bidrager til at give kunden den absolut bedste oplevelse. Vi har et brændende ønske om at være de bedste til det vi laver.

Den bedste handel starter med en god snak. Hver enkelt virksomhed har sine egne behov og sin egen måde at arbejde på. Netop derfor bruger vi meget tid på at lytte til vores kunder og analysere den kultur, som er så unik, fra virksomhed til virksomhed. Vores force er at skabe spændende og kreative miljøer, som understreger de signaler, som virksomhederne ønsker at sende til deres kunder og samarbejdspartnere.

Salg af møbler til virksomheder, offentlige institutioner, hotel- og konferencecentre samt feriehuse

Vi leverer møbler til virksomhederoffentlige institutionerhotel- og konferencecentre samt feriehuse. Derudover leverer vi special inventar til offshore branchen.

For at sikre den samlede kvalitetsoplevelse, følger vi den enkelte ordre helt til dørs. Om det er en enkelt arbejdsplads eller totalindretning, så foretages levering og montering altid af vore dygtige montører, som sikrer, at det leverede fungerer som det skal, i henhold til kundens krav og forventninger.

Det der optager os mest er at skabe tryghed i enhver handel og give vores kunder det skræddersyede arbejdsmiljø, der passer til virksomhedens unikke, individuelle behov.

Læs mere: Vi hjalp 4 virksomheder i Esbjerg med de rette kontormøbler.

Kontakt os