Bo Bedre Erhverv: din aktive medspiller i indretningen af offentlige institutioner

 

Salg af møbler til offentlige institutioner

Sørg for det gode arbejdsmiljø

 

Offentlige institutioner bør altid sørge for at medarbejderne trives i det gode arbejdsmiljø, og derfor er det uhyre vigtigt at de får stillet de helt rette møbler til rådighed. Det bør altid være således, at de ansatte føler, at de sidder godt i et arbejdsmiljø, som føles behageligt og trygt.

Alle ansatte stiller krav til arbejdsmiljøet, og der hersker ingen tvivl om, at de gode møbler i indretningen af offentlige institutioner er vigtigere, end mange regner med. Hvis en ansat ikke føler sig godt tilpas i et arbejdsmiljø, risikerer den offentlige institution, at medarbejderen ubevidst yder mindre og trives mindre godt.

Det handler om trivsel

Undersøgelser viser at trivsel på arbejdspladsen er meget afgørende for de resultate, der ydes. Dette gælder ikke kun i produktionsvirksomheder. Det gælder i høj grad også i offentlige institutioner, hvor man ofte har med mange mennesker at gøre. Hvis man ikke føler sig behageligt til mode, er risikoen for, at den gode arbejdsindsats mindskes, absolut til stede.

Derfor synes vi, at I skal invitere Bo Bedre Erhverv ind på en kop kaffe. Vi starter alætid et samarbejde med offentlige institutioner med en snak, hvor vi lytter til de krav og behov, som I har til netop jeres arbejdsmiljø. Ikke to institutioner er ens, og derfor har vi altid fokus på det I præsenterer os for.

Krav til møbler og indretning

Den moderne institution har en række krav, der skal opfyldes, og det er vi altid meget opmærksomme på. Derfor vil I hurtigt fornemme, at vi yder et konstruktivt samarbejde i processen på at skabe det bedste arbejdsmiljø i jeres institution. Vi ved hvad der rører sig på området, og da vi samtidig har en fornemmelse for, hvad der egner sig godt til netop jeres institution, vil vi altid frembringe et spændende idékatalog.

Ikke dermed sagt, at I skal vælge vores forslag, men I kan roligt forvente, at vi har gode argumenter for de løsninger, som vi leverer i det tætte samarbejde med jer. Ikke to institutioner er ens, og det er derfor ekstremt vigtigt, at vi hele tiden holder næsen i sporet og fokuserer på jeres situation. Det er jeres institution, det handler om, og det tager vi hele tiden højde for, inden vi skitserer et konkret forslag til indretning af jeres institution.

Den aktive medspiller

Når vi indleder et samarbejde, vil I straks fornemme, at vi er den vidende part inden for den moderne indretning af offentlige institutioner. Vores erfaring på området er enorm, og det vil komme jer til gode i det tætte samarbejde. Vi vil komme med gode input til indretningen af eksempelvis møbler, og hvis vi fornemmer at jeres behov måske vil ændres inden for relativ kort tid, vil vi tage dette med i vort udspil.

Vi bryder os nemlig ikke om kortsigtede løsninger. Vi vil levere den absolut bedste forslag og resultat til jer, og vi vil være en aktiv medspiller fra start til slut. Vi vil være med på sidelinjen under hele processen: fra den rådgivende del til den iværksættende, hvor indretningen af møblerne foregår helt konkret på jorden.

Vi fokuserer hele tiden på det gode arbejdsmiljø, og hvis der er elementer, der er uhensigtsmæssige, vil vi naturligvis være på banen med nye og bedre forslag, som passer ind i den givne situation.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

12 + 9 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv