Lad os hjælpe dit hotel eller konferencecenter med den perfekte indretning

 

Salg af møbler til hoteller og konferencecentre

Kvalitetsmøbler der forkæler dine gæster

 

Som hotelgæst sætter man altid stor pris på at blive forkælet. Forkælelsen toner frem dels ved den modtagelse man får fra personalet på hotellet, og dels den standard som møblerne har på hotellet. Det er således møbler på selve hotelværelser, som gæsten sætter pris på er i ordentlig kvalitet, men det er naturligvis også de møbler, som træder frem i lokalerne på hotellet og i konferencecentret.

Mange af os kender til den følelse af at blive forkælet fysisk, når man sætter sig i en stol med sublim siddekomfort. Det kan for eksempel være i hotellets foyer, eller det kan være i konfereneccentrets mødelokale eller auditorium, hvor man måske skal sidde og deltage i flere timer ad gangen.

Her er det overordentligt vigtigt, at der er tale om gode møbler med fokus på den gode kvalitet. At sidde flere timer på en dårlig stol er næppe noget ret mange sætter pris på. Vi har som specialister på området ofte oplevet, at hoteller og konferencecentre har fået et gavldigt løft ved at udskifte ældre møbler til fordel for nye og veldesignede møbler i bedste Danish Design stil.

Gode møbler til møder og konferencer

Glæden ved at sætte sig i en ordentlig stol betyder uendeligt meget. Gæsten eller kursusdeltageren vil kunne kaste al sin koncentration på mødets indhold i stedet for at skulle fokusere alt for meget på en dårlig siddestilling. Det er før set, at et ellers godt kursus er blevet ødelagt af dårlige møbler i konferencerummet. Det skal helst ikke ske, for det betyder at de vigtige ting mister værdi.

Vi hos Bo Bedre Erhverv har mange års erfaring med at finde de helt rette møbler til hoteller og konferencecentre. Vi ved, hvad der rører sig på området, og vi har den viden, der skal til for at finde lige netop de rette møbler til hoteller og kursuslokaliteter, og derved sikrer vi at kursisternes gode opmærksomhed rettes mod indholdet og ikke mod dårlige stole og borde.

Vi ønsker alle at sidde godt, når vi arbejder, og dette gælder naturligvis også for dine gæster og kursister. Vi tilbyder en uvildig rådgivning, hvor vi sammen kigger på de muligheder, der passer godt ind i de omgivelser, som I har på hotellet eller i kursuslokaliteterne. Det kan eksempelvis være meget befriende, at der står behagelige lænestole i foyeren – et sted mange kursister eller gæster valfarter hen til, når der er fem eller ti minutters “frirum”.

Konstruktive forslag til indretning

Hos Bo Bedre Erhverv udgør vi et team af stærke medarbejdere med ekspertise og viden på mange forskellige områder. Vi tilbyder at komme ud og give vores besyv med omkring de møbler, der vil være velegnede til dine lokaliteter, og vi fremkommer kun med løsningsforslag, hvis de forbedrer den nuværende situation.

Inviter os på en kop kaffe og fortæl om jeres ideer, tanker og ønsker til en indretning af kursuslokaliteter, konferencecentre og hoteller generelt. Vi er udstyret med god lyttesans, og ud fra de tanker I har omkring indretningen, vil vi frembringe vores løsninger, som vil forbedre den nuværende status.

Vi sætter en ære i tilfredse kunder. Derfor vil vi udelukkende præsentere vores bud på den perfekte løsning til jeres hotel eller konferencecenter, hvis det falder fornuftigt ind i de tanker, som I allerede har gjort jer. Vi ønsker at sparre ligeligt med jer, og vi sætter en ære i at udvikle konstruktive forslag til indretningen.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

2 + 3 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv