Sommerhuse og feriehuse fortjener det rette møblement

 

Salg af møbler til sommerhuse og feriehuse

Møbler som forstærker den gode ferieoplevelse

 

Ahhh! Endelig er ferien rykket tættere på, og man kan allerede se sig selv nyde en uge eller to i et dejligt sommerhus i det område, hvor man har spejdet hen. Det kan være ved Vesterhavet. Det kan være på Bornholm. Det kan være i Nordsjælland eller måske på Langeland, tæt på det sydfynske øhav.

Uanset hvor ferien finder sted, er det altid rart at møblerne i sommerhuse og feriehuse er valgt med omhu. Det er nemlig ofte møblerne, som spiller den støre srolle, når feriegæster skal evaluere deres ophold i sommerhuset. Hvis spisebordet, spisebordsstolene, sofaen, lænestolene eller sofabordet ikke lever op til forventningerne, risikerer man at feriegæsterne giver dårlige karakterer, når opholdet skal bedømmes.

Det moderne sommerhus

Derfor handler det om at holde styr på møblernes stand og kvalitet. Funktionelle og smukke møbler i et feriehus behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, og ved hjælp af et grundigt forarbejde kan man sagtens udstyre et sommerhus med smukke og design-attraktive møbler, uden at budgettet skrider.

Det handler om at forkæle gæsterne i sommerhuset, og her spiller møblerne en stor rolle. Mange har oplevet at sengen har været for hård eller for blød, og børnefamilier har måske oplevet skuffelse over de manglende møbler til de små størrelser i familien. Dette bør du som feriehusejer undgå. Brug tiden på at analysere dine gæster og vælg dine møbler herefter.

Hos Bo Bedre Erhverv har vi mange års erfaring med at udstyre og indrette sommerhuse i det ganske land. Vi har hjulpet sommerhusejere med at se på de spændende muligheder der er på markedet, og forskellen på gode og dårlige møbler kan udgøre den store forskel, når sommerhusopholdet skal evalueres.

Vi hjælper med møbler og indretning

Vi står til jeres disposition fra start til slut, og vores store katalog med møbel-ideer kommer dig til gode, når dit feriehus skal indrettes. Vi har altid gode ideer i tankerne, når et sommerhus skal indrettes, men vi lytter også altid efter det, feriehusejerne fortæller. Det er immervæk dig, som ved hvilke gæster der typisk besøger dit sommerhus, og hvad de efterspørger.

Sammen finder vi den helt rette løsning til dit sommerhus. Møbler er ikke bare møbler, og feriehusenes indretning bestemmer ofte hvordan møbelsammensætningen bør være. Derfor kan du med sindsro byde os på en kop kaffe. Vi kommer gerne til dit feriehus, hvor vi sammen går rummene igennem og ser på hvilke muligheder de enkelte rum byder på.

Vi elsker vores arbejde, og vi vil sætte en stor ære i at hjælpe dig med at indrette dit feriehus med de helt rigtige møbler. Vi har et katalog med møbler i mange forskellige prisklasser, og vores erfaring gør, at vi hurtigt kan vurdere om det fx skal være det ene spisebord frem for det andet i lige netop din stue. Vi kender nemlig vort katalog indgående.

Kontakt os med henblik på et uforpligtende møde. Vi glæder os til at opleve dit feriehus.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

6 + 12 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv