Vi er et team, som sikrer at din virksomhed får skabt det helt rette arbejdsmiljø med de rette møbler.

 

Møbler til virksomheder – vi hjælper dit firma

Kvalitetsmøbler der forkæler medarbejderen i dit firma

 

Bo Bedre Erhverv i Esbjerg har altid fokus på det gode arbejdsmiljø. Hver dag tilbringer millioner af danskere mange timer på deres arbejdsplads, og derfor er det vigtigt at de ansatte er omgivet af et møblement, som matcher krav til nutidens møbler. Det er netop her at Bo Bedre Erhver har en force.

Vi ved nemlig godt, hvad der skal til for at få dine ansatte til at føle sig godt tilpas. De forkerte møbler i din virksomhed kan gøre en forskel, og i vores øjne handler det i høj grad om at ramme lige netop de møbler, som de ansatte i dit firma sætter pris på.

Det handler om din virksomheds behov

Hos os arbejder vi altid sammen som en sammentømret hold, hvor vi vil gøre alt for at du og din virksomhed får de bedste og mest velegnede møbler. Det nytter for eksempel ikke at dit firma får de forkerte skriveborde og skrivebordsstole, hvis de ikke matcher de behov, som I har på jeres arbejdsplads.

Ikke to arbejdspladser er ens, og derfor har vi megen fokus på at lytte efter, hvilke behov I har i jeres virksomhed. Vi starter altid med en snak – gerne hos jer – hvor vi får analyseret de behov og krav, som I stiller til de møbler, der skal udgøre det fysiske arbejdsmiljø hos jer. Vi har amnge års erfaring med arbejdsmiljø, og vi har konstant fingeren på pulsen. Derved har vi altid en fornemmelse for, hvad der er bedst i netop jeres situation.

Det er nemlig vigtigt at jeres møbler matcher medarbejderens krav, og det er samtidig vigtigt, at møblerne sender de rette signaler til jeres kunder og samarbejdspartnere – en faktor som mange virksomheder desværre forsømmer i ny og næ. Derfor stiller vi altid spørgsmål omkring de arbejdsgange I har i firmaet, og derved kan vi danne os det forkromede overblik over de muligheder, som vi tror matcher netop jeres behov.

Indretning fra start til slut

Vi sørger desuden altid for at være en medvirkende par fra start til slut. Vi stopper ikke før at vi mærker at din virksomhed er tilfreds med resultatet, og det er os magtpåliggende at alle medarbejdere skal føle sig godt tilpas i omgivelserne. Måske skal et skrivebord justeres. Måske skal der fokuseres på lidt støjdæmpning. Måske skal en stol efterspændes. Vi er en garant for, at din virksomhed og dine ansatte føler sig godt behandlet.

Tryghed! Det er præcis hvad vi ønsker at skabe. Ikke kun i forhold til den handel, som vi indgår. Det er også trygheden hos dine ansatte i virksomheden, som interesserer os. Arbejdsmiljøet er meget vigtigt i enhver virksomhed, og her er vi parate til at løfte enhver indretningsopgave. Tag kontakt til os, hvis du ønsker en uvildig sparring omkring indretningen i dit firma.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

6 + 13 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv