Kontormøbler i smukke omgivelser giver et godt arbejdsmiljø

Bo Bedre Erhverv i Esbjerg hjælper din virksomhed med det helt rette arbejdsmiljø og de rette kontormøbler

 

Eksempler på populære møbler til virksomheder

Kontorstole:
– ergonomiske kontorstole
– XL kontorstole
– Læderkontorstole
– Kontorstole til særlige behov, (fx dårlig ryg)
– Designede kontorstole

Hævesænkeborde

Skriveborde

Kontorskabe og kontorreoler

Konferencemøbler

Stoleunderlag

Kontormøbler i Esbjerg

Bo Bedre Erhverv tilbyder sparring, råd og vejledning, når det handler om kontormøbler i Esbjerg.

Bo Bedre Erhverv har igennem tiden leveret kontormøbler til en række virksomheder over hele landet, og vores position i skønne Vestjylland gør, at vi hurtigt kan rykke ud og se på netop jeres behov. Dette har vi blandt andet gjort for virksomheder som

  • Mentor IT – it serverløsninger, support og sikkerhed
  • Esvagt  -sikkerhed til havs
  • Hytor – hydraulisk specialværktøj
  • SSF – energivirksomhed

Lad os kaste et blik på, hvordan vi hjalp disse 4 virksomheder med møbler.

Mentor IT

Vi har haft et fortrinligt samarbejde med Mentor IT igennem mange år. Da Mentor IT for nyligt ønskede at re-organisere deres kontorer i Esbjerg, kontaktede de os for at få os med på råd. Det var vi glade for og stolte over. Fra start havde vi et konstruktivt samarbejde, og Mentor IT fandt ideen om at samle tre afdelinger til én stor særdeles god.

Vi hjalp desuden med at skabe et rum, hvor atmosfæren er afslappende og behagelig. Her kan gæster og ansatte sidde og nyde en god kop kaffe, mens der holdes et uforpligtende møde. Kontormøbler behøver bestemt ikke at være stive! Arbejdsmiljø handler om velvære på jobbet, og sammen fik vi sammensat en vifte af kontormøbler, som tilfredsstillede Mentor IT.

Esvagt

Esvagt flyttede til nye lokaler ved Dokhavnen i Esbjerg i 2014. Virksomheden var klar over, at det samtidig var det rette tidspunkt til at købe nyt kontorinventar til de nye omgivelser. I samarbejde med Bo Bedre Erhverv i Esbjerg fik Esvagt det de havde håbet på!

De havde nemlig det erklærede mål, at medarbejderne skulle have optimal komfort i deres arbejde i god koordinering med en stilren linje. Kontormøbler og belysning blev valgt ud fra de anbefalinger som indretningsarkitekten hos Esvagt anbefalede. Dette inkluderede således blandt andet i høje skabe, skydelåger imellem arbejdspladserne, hæve-sænkeborde samt optimale skrivebordslamper.

Hytor

Hytor, der holder til på Guldborgsundvej i Esbjerg havde brug for funktionelle, mobile og stilrene kontormøbler, som havde en ens og meget stilfuld linje. Hos Hytor prioriterer de nemlig det gode arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig godt tilpas i kontorlokalerne. Sammen skabte vi et arbejdsmiljø med høje udtræksskabe, så der blev skabt en naturlig adskillelse mellem skriveborde og arbejdspladser.

Kontormøbler er også relevante i konferencerum, og her fandt vi i fællesskab frem til en løsning med halvhøje borde, hvor man med fordel kan gennemføre møderne stående. Det stimulerer ofte kreativiteten, og mange påstår at stående møder er langt mere effektive. Vores udvalg af kontormøbler medførte også at Hytor i Esbjerg valgte os til at levere udstyr til hall, reception, konference opbevaring samt kantine.

SSF Danmark

SSF Danmark, som har kontorer på Sallingsundvej i Esbjerg, kontaktede os med henblik på at få en oprigtig sparringspartner med blik for detaljer, arbejdsmiljø og de rette kontormøbler til de rette priser. På de første møder lyttede vi til SSFs behov, og da vi præsenterede vores indretningsforslag, var SSF med på ideen. Dette var starten på et konstruktivt samarbejde.

Vi udarbejdede ret hurtigt et anderledes og spændende forslag til kontormøbler og belysning i hele den nye bygning i Esbjerg, og vi tog naturligvis højde for at kvaliteten, materialerne og farveoplægget matchede hinanden. Da arbejdet var udført, havde SSF Danmark fået nogle spændende kontormiljøer, som var baseret på de ønsker, som virksomheden fik skabt undervejs.

Tag et møde med os

Hvis din virksomhed har brug for sparring omkring arbejdsmiljø, kontorindretning, belysning og kontormøbler, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på et helt uforpligtende møde, hvor du kan præsentere dine ideer og tanker omkring indretningen.

Vi holder som sagt til i Esbjerg, men kommer gerne ud af byzonen, hvis din virksomhed ikke er hjemmehørende dér. Vi inviterer dig også gerne ind på en kop kaffe, hvor vi samtidig kan præsentere nogle af de møbler, som måske står på din kommende indkøbsseddel.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

14 + 9 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv