Mentor IT

Motiverede medarbejdere med højt humør giver plus på bundlinjen!

 

Mentor IT er områdets førende IT-konsulentvirksomhed.

Vi ejer og driver et af danmarks største datacentre.Vi lever professionelle IT-løsninger som tager udgangspunkt i kundens behov, lige fra specialiseret IT rådgivning, serverløsninger til outsourcing af virksomhedens IT.

Vi har gennem en årrække haft et stærkt og godt samarbejde med Bo Bedre Erhverv. I forbindelse med seneste udvidelse af vores kontor, kontaktede vi dem allerede i idé-fasen, med henblik på hjælp til at samle vores kreative del af virksomheden i én afdeling, bestående af salg, marketing og administration.

Vi ønskede også at skabe et rum, hvor gæster og ansatte kan søge hen, når de har brug for tid til fordybelse eller et kortere uforpligtende møde over en kop kaffe.

Vores nye lounge er udtryk for, hvordan vi ser os selv hos Mentor IT: Vi er nemlig en rummelig virksomhed, som værdsætter vores medarbejdere og kunder. Det er vigtigt for os at have et godt arbejdsmiljø, som skaber glæde og motiverer til nytænkning og kreativitet. Alt det har vi i samarbejde med Bo Bedre Erhverv fået – og vi er meget glade og tilfredse med det flotte resultat.

Bo Bedre Erhverv er vores foretrukne samarbejdspartner, fordi at de har et højt serviceniveau. De kommer altid med en lidt anderledes vinkel på tingene og så er de bare gode til at lytte til vores behov og illustrerer deres ideer i 3D, så vi kan forstå, hvor de vil hen med deres kreative løsninger.

Claus Kvist

CEO Administrerende direktør & Partner

 

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

12 + 3 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv