Hytor

Motiverede medarbejdere med højt humør giver plus på bundlinjen!

Hytor A/S designer, udvikler og opbygger special løsninger, samt sælger, servicere og udlejer udstyr til olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og den generelle industri.

For os har det været vigtigt at få funktionelle, mobile og stilrene møbler med ens designlinje i hele huset, men også møbler der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Bo Bedre Erhverv foreslog derfor en løsning med høje mobile udtræksskabe for at skabe en naturlig adskillelse af arbejdspladser, hvor vi samtidigt bibeholdte fordelene ved et storrumskontor.

I flere af konferencelokalerne foreslog Bo Bedre Erhverv en løsning med halvhøje borde, som inspirerer til mere kreative møder, som også kan foregå stående. Alle konferenceborde er installeret med AV-brønde til styring af AV-udstyr, så alle ledninger er gemt væk. For at minimere støjgener fra stole i kantinen leverede Bo Bedre Erhverv en akustisk stol, som er støjsvag og som tillige kan hænges op under bordet, så rengøringen af gulve bliver nemt.

Bo Bedre Erhverv har under projektet udvist stor forståelse for vores behov og har leveret møbler af høj kvalitet, som også har et fornuftigt prisniveau.

I alt 5 leverandører var med i udbuddet hvor valget til sidst faldt på Bo Bedre Erhverv. Leverancen omfattede komplette arbejdsstationer indeholdende skrivebord med installeret pc- og ledningsopbevaring, udtræksreol til opbevaring samt kontorstol. Derudover yderligere møbler til hall, reception, konference opbevaring samt kantine.

 

Anne Mette Lorenzen

Marketing Manager