Gate Student Stol til undervisning

Gate Student 9500, Gate Young Student 9501

Gate Student stolen til undervisning. Gate Student leveres som standard med sæde/ryg i 100% PP. Hjul i polyamid og bløde baner DIN iso 12529. Fodkryds i polyamid og 30% glasvævsforstærket for optimal styrke. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering. Gate Young Student er perfekt til elever i indskolingen.
 

Gate Student 9400 – 9470 – 9480 – 9590

Gate Student er en elegant og robust stol, hvor der er lagt vægt på siddekomfort og ergonomi med optimal fleksibilitet i ryggen. Stolen har gribehåndtag i ryggen, som gør det lettere at løfte og flytte stolen. Den ergonomisk formede ryg med 23 cm smalt bundstykke giver mulighed for at kunne placere sig i flere siddestillinger. Fås med eller uden polstring og sort eller krom stel.

Varianter: Gate Student 9400 4 ben stabelstol (stabler 5 stole), Gate Student Counter med fodring (9470), Gate Student høj stol med fodring (9480), Gate Student taburet (9590)

 

Gate Student 9500 BIO

Gate Student BIO er en særligt bæredygtig stol. Skallen er produceret i komposit, der er fremstillet af genbrugspolythylenplast og træfibre med fokus på mindre CO2-udledning i produktionen og en garanteret lang levetid. Træfibrene giver desuden stolen et naturligt, varmt udtryk og bevirker endvidere, at sædet akklimatiserer til rumtemperaturen og dermed sikrer bedre komfort. Fås i sort og grå.

 

Gate Student 9500 i eg, Gate Young Student 9501 i eg. 

Gate Student fås også med en skal af egetræ for et varmt og naturligt look. Egetræsskallen kan monteres på fodkryds eller ben og har sædepolstring. Fås i udgaverne Gate Student og Gate Young Student.

 

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

3 + 5 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv