Esvagt

Motiverede medarbejdere med højt humør giver plus på bundlinjen!

I forbindelse med opførelsen af nyt domicil for ESVAGT ved Dokhavnen i Esbjerg i 2014, besluttede vi samtidig at købe nyt kontorinventar. Dels for at få en ens designlinje i huset, og dels for at sikre optimal komfort for alle medarbejdere.
For at sikre en stilren og ens linje i huset og samtidig sikre den optimale komfort, herunder belysning mv., valgte vi dels at få inspiration fra en indretningsarkitekt og dels at hente inspiration fra forskellige møbelhuse. Det endelige valg af leverandør faldt på Bo Bedre Erhverv. Dette både fordi de havde kontormøbel serier der passede med den linje, som vores indretningsarkitekt og vi i fællesskab havde valgt, og fordi de allerede var kendt i huset for deres høje service.

Den endelige løsning består i 120 cm høje skabe med skydelåger imellem arbejdsstationerne, så alle medarbejdere har deres “personlige” skab med mulighed for aflåsning af et mindre del af skabet til privat brug.

Hertil hæve/sænkeborde med topplade i sort linoleum. Skrivebordene har en “slidse” på langs af bordene til ledninger, så disse kan gemmes væk fleksibelt uafhængig af placering af PC-skærm mv. Samtidig er alle borde forsynet med skuffe til bærbar PC’er og docking station, så disse ikke optager plads på skrivebordet.

Hertil har alle medarbejdere en skrivebordslampe for at sikre optimal belysning.

Vi har i projektgennemførelsen set en stor fleksibilitet fra Bo Bedre Erhvervs side samt hurtig reaktion i dels selve samlingen og opstillingen af kontormøblerne, men ligeledes i behov for efterbestilling.

Bjarne Poulsen

CFO

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

12 + 15 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv