Ergonomi – God trivsel betaler sig!

Det er i ordets bogstaveligste forstand en god forretning at tænke på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde. En velindrettet arbejdsplads med ergonomiske møbler, udstyr og hjælpe-redskaber modvirker både muskelspændinger, smerter og sygefravær. Det øger trivslen og sætter produktiviteten i vejret.

Regnestykket er enkelt: For en beskeden merinvestering kan arbejdspladsen optimeres ergonomisk, og den investering kommer mange gange igen.

Vi har erfaring, produkter og rådgivning, så du og dine kolleger hurtigt kan få en bedre arbejdsdag.

GODT RÅD!
Det er en god ide at begynde med at indstille det udstyr man har korrekt, og så derefter støtte op med gode hjælpemidler og en variation i det daglige arbejde.

1) Indstil først din stol så dine lår går lidt nedad og du har god lændestøtte.

2) Indstil derefter dit bord i højden så det passer med at du har en 90 graders vinkel i dit albueled.

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

3 + 7 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv