Støjdæmpning og akustikløsninger

Hvis du har prøvet at sidde i et rum med dårlig akustik, så ved du hvor generende det kan være. Du har måske oplevet gener, som træthed og koncentrations-besvær, som er to hyppige symptomer på overbelastning.

Støjniveauet måles i decibel, dB og er undtryk for støjens styrke. Ifølge arbejdsmiljølovgivningen må en medarbejder ikke udsættes for belastende støj over 85 dB.
På kontorer er støjniveauet sjældent så højt, at det er direkte skadeligt for hørelsen. Derfor er det sjældent nødvendigt at udføre egentlige støjmålinger. Men derfor skal unødig støjbelasting jf. Arbejdstilsynet reduceres.

Ved arbejdsopgaver, som kræver stor opmærksomhed og koncentration, anbefaler Arbejdstilsynet, at belastningen ikke overskrider 45 dB. Ved det støjniveau er det muligt at føre en almindelig samtale uden at blive forstyrret af baggrundsstøj.
Typiske støjkilder kommer fra aktiviteter, teknisk udstyr eller fra kontorets omgivelser. Kontorets akustik har stor betydning for støjniveauet og for hvordan den enkelte oplever støj. Nogle gange kan det være nok at skrue ned for radioen, fordi den bevirker at alle hæver stemmeføringen, for at overdøve den.

Akustik beskrives som rummets efterklangstid, dvs. hvor hurtig lyden i et rum forsvinder. Vi har både smukke og effektive løsninger, som netop reducerer efterklangstiden.

Tag kontakt til en af vore konsulenter, så tager vi en snak om hvordan vi kan forbedre akustikken på dit kontor.

Vi har vores akustik sortiment i vores online katalog.

 

VORES MISSION

"Vi tilbringer mere af vores vågne tid på vores arbejdsplads end vores i hjem. Derfor skal arbejdsmiljøet være i top! Et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af det, at være en attraktiv arbejdsplads. I konkurrencen om de bedste medarbejdere er det en parameter, der lægges vægt på. Et godt arbejdsmiljø giver motiverende medarbejdere og kan være med til at sikre et lavt fravær og en høj produktivitet. Vi ser det, som vores vigtigste mission at sikre det, i alle de indretninger vi laver."

- Ove Jensen og Bo Thomsen

  Vi rådgiver og leverer over hele landet!

KONTAKT

1 + 7 =

BO BEDRE ERHVERV Fiskebrogade 10  6700 Esbjerg  MAPS  RING TIL: 76 115 600 

Privacy policy    Sitemap    Credits    ©2017 Bo Bedre Erhverv